TENTANG KAMI

Terobosan

  • ngeunaan

Qingdao

Huarui Jiahe Mesin

Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co,.Ltd. mangrupikeun perusahaan manufaktur mesin tékstil profésional, produk utama nyaéta garis produksi rumah kaca, jalur produksi geotextile, garis produksi serat gelas, belasan jalur produksi sapertos garis produksi katun henteu-glued sareng langkung ti 20 jinis. alat-alat mandiri kayaning opener, lapper, mesin carding, mesin jarum-punching na oven, ogé kami nyadiakeun patali mesin quilt, mesin katun médis sarta mesin spinning, Sakur panalungtikan mesin tékstil atawa harga anu warmly wilujeng sumping.

  • -
    Pausahaan nyertakeun wewengkon 15.000 méter pasagi
  • -
    didirikan dina 2003
  • -
    110 pagawé
  • -
    produk dijual ka leuwih ti 70 nagara

Pabrik

WARTA

Service Mimiti

  • Modél anyar Lapper nangtung

    Modél anyar Lapper nangtung

    Lapper nangtung anu diproduksi ku Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co., Ltd. ngagaduhan reputasi anu luhur di industri.The Lapper nangtung dipaké dina fabrics non-anyaman boga rupa-rupa aplikasi, sarta bisa diadaptasi kana: kualitas luhur kasur, jati outdoor, Old man & Kinder-...

  • Mesin Carding Modél Anyar

    Mesin Carding Modél Anyar

    Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co., Ltd. nyaéta pabrik profésional pikeun sababaraha jinis mesin carding non-anyaman.Mesin carding kami parantos nampi sertifikasi CE EU sareng dijual di sakumna dunya.Urang ngahasilkeun silinder tunggal ganda doffer mesin carding, dou ...