Thermal Bond Non Woven Line-Hard Line Produksi lawon

Katerangan pondok:

MODÉL: HRZL
Merk: HUARUI JIAHE

Kain tina garis ieu bakal dianggo pikeun ranjang, jati pakean, pangisi kelas luhur sofa sareng saterasna.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

Pembuka Bale → Pra opener → Kotak blending → Pembuka halus → Mesin dahar → Mesin Carding → Lapper vertikal → Oven → Sistem cooling → Motong

Line Produksi lawon nangtung (1)

Fitur

 

The Lapper nangtung dipaké dina fabrics non-anyaman boga rupa-rupa aplikasi, sarta bisa diadaptasi kana pakean, tékstil imah, konstruksi, interiors otomotif, jsb lawon dihasilkeun tina Lapper nangtung boga ciri élastisitas alus, resilience tinggi na. kanyamanan tinggi, nu bisa ningkatkeun nilai ditambahkeun produk jeung favored ku beuki loba konsumén.

Lebar kerja tina Lapper nangtung tiasa disaluyukeun tina 2.7M dugi ka 3.8M, sareng lajuna tiasa cocog sareng sababaraha jinis mesin carding.

The Lapper nangtung adopts roller clamping mun ngayun deui mudik, 90 ° péngkolan sarta angkat curtain handap sangkan lapisan katun orientasi tegak;roller anti statik tiasa nyegah bolong katun tina kapangaruhan ku listrik statik sareng mangaruhan produksi.

1. Taya polusi.Eco-sobat.

2. Taya runtah.Bahan anu tiasa didaur ulang tiasa dianggo langsung dina jalur produksi.

3. Taya alergi.Taya bahan kimia aub dina produksi.Alus pikeun orok atawa grup alérgi.pikeun produk kualitas High

4. Taya seuneu.Teu tiasa nangkep serat upami cahayana.

5. Beurat hampang.Sakabéh sapotong kasur tina wadding nangtung ngan approx.12kg.Gampang ngajauhan.

6. Cai & Air permeabel.Bahan beresih sanajan dina pamakéan jangka panjang.Gampang garing upami baseuh.

7. Teu koneng.Teu kawas spons, wadddings nangtung teu ngahurungkeun konéng.

8. produk anyar pikeun pasar hareup.

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 3000mm
2. Lebar lawon 2600 mm
3. GSM 200-3000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan 110-220kw
6. Métode pemanasan Listrik / Gas alam / Minyak / Batubara
7. Sistim Colling Angin Colling + Cai Colling

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1200 Bale opener: parabot ieu dipaké pikeun seragam eupan tilu atawa kirang bahan baku nurutkeun rasio dieusian.Éta tiasa muka sagala jinis bahan baku, Sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahanna didamel tina stainless steel atanapi bahan polimér organik.

2. HRYKS-1500 Pra opener: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan pelat jarum, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

3. HRDC-1600 Blending kotak: Rupa-rupa serat anu blew kana alat ieu, serat bakal tumiba sabudeureun curtain datar, mangka curtain condong bakal meunang serat nurutkeun arah longitudinal sarta masihan deeply Pergaulan.

4. HRJKS-1500 Muka Rupa: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan kawat logam, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

5. HRMD-2500 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka sareng dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.dahar kuantitatif volumetric, kontrol photoelectric, adjustment gampang, akurat tur seragam dahar katun.

6. Mesin Carding HRSL-2500:

Mesinna cocog pikeun kartu serat kimia sareng serat campuran saatos dibuka pikeun disebarkeun merata jaringan serat sareng dianggo pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, kalawan kamampuhan carding kuat sarta produksi tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diprosés sacara kualitatif sareng mesin precision.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller feed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng handap, kontrol frékuénsi, transmisi mandiri, sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm mandiri.

7. HRPW-2700/3000 lapper nangtung: Hal ieu conveyed ka luhur pakakas ngaliwatan sambungan diagonal, lajeng web katun geus diteundeun dina lagu predetermined dina V-bentuk ku ayun nu clamping curtain deui mudik.Web katun V ngawangun ieu erected ngaliwatan 90 gelar péngkolan lagu pikeun pamakéan dina prosés salajengna.

8. HRHF-3000 Oven: Panas serat sarta nyieun bentuk kuat lawon final.

9. HRCJ-3000 motong na Rolling mesin:

Mesin ieu dianggo pikeun garis produksi non-anyaman, pikeun ngahasilkeun kana lebar sareng panjang anu diperyogikeun pikeun bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami