Modél anyar Lapper nangtung

Lapper nangtung anu diproduksi ku Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co., Ltd. ngagaduhan reputasi anu luhur di industri.
The Lapper nangtung dipaké dina fabrics non-anyaman boga rupa-rupa aplikasi, sarta bisa diadaptasi kana: kasur kualitas luhur, jati outdoor, Old man & Kinder-taman kasur., Awéwé bra underlining, Kapal terbang, bantal korsi karéta, insulasi otomotif tur akustik. bahan.jsb Lawon dihasilkeun ku Lapper nangtung boga ciri élastisitas alus, resilience tinggi jeung kanyamanan tinggi, nu bisa ningkatkeun nilai ditambahkeun produk jeung geus favored ku beuki loba konsumén.
Lebar kerja tina Lapper nangtung tiasa disaluyukeun tina 2.7M dugi ka 3.8M, sareng lajuna tiasa cocog sareng sababaraha jinis mesin carding.
The Lapper nangtung adopts roller clamping mun ngayun deui mudik, 90 ° péngkolan sarta angkat curtain handap sangkan lapisan katun orientasi tegak;roller anti statik tiasa nyegah bolong katun tina kapangaruhan ku listrik statik sareng mangaruhan produksi.
Dibandingkeun sareng cross-lapping, jenis ieu lapper nangtung pohara populér di industri non-anyaman.Produk anu didamel ku mesin lapper nangtung ieu gaduh élastisitas anu saé, daya tahan anu saé, kanyamanan, sareng breathability.Éta téh loba dipaké dina industri tékstil.Pausahaan urang dipaké pikeun ngahasilkeun cross lapper, nu bisa minuhan sarat paling konsumén, tapi teu bisa pinuh minuhan sarat tina sababaraha industri husus.Élastisitas produk henteu saé.
The lapper nangtung ayeuna ningkat dina dasar saméméhna, ditambah mencét sabuk, konversi frékuénsi, sarta kontrol servo, éta bisa persis dipencet kana ketebalan nu dipikahoyong ku konsumén, ku kituna pikeun adaptasi jeung rentang lega industri.
Kami parantos ngajual seueur set di pasar Cina sareng ogé nagara-nagara sanés, sapertos India, Malaysia, Indonésia Maroko, Kinerja kerja anu saé nampi sadaya pangakuan sareng kapuasan para nasabah.

Modél Anyar Vertikal Lapper (1)
Modél Anyar Vertikal Lapper (2)

waktos pos: Aug-01-2023