Iga Velour Tengah Speed ​​Jarum Loom Mesin Nonwoven

Katerangan pondok:

MODÉL: HRZC
Merk: HUARUI JIAHE

Bolong katun dikuatkeun ku sababaraha kali tusukan serat bolong ku jarum.


Rincian produk

Tag produk

Paké

Struktur baja anyar, beam movable dijieunna tina alloy aluminium, beam ranjang jarum jeung aci utama anu qualitatively diolah ku quenching, tempering na tempering, stripping dewan jeung ranjang beam jarum anu diangkat sarta lowered ku cacing gear box pikeun mempermudah adjustment tina jero jarum, plat jarum ieu dikawasa ku tekanan hawa, sebaran jarum CNC, rollers asup jeung kaluar, stripping dewan jeung katun dewan ngarojong anu Chrome plated, sarta rod nyambungkeun diolah jeung dibentuk ku beusi pangleuleusna.Aci pituduh ieu ngajalin kalawan 45 # baja, sarta tunduk kana perlakuan panas tur pagawean.

Tenun Jarum Laju Tengah (1)

Aplikasi

Aplikasi: Dipaké pikeun nguatkeun wéb, éta mangrupikeun alat anu dipikabutuh pikeun produksi punching jarum.

1. The batt serat mengembang bakal tangled up ku manjang stroke jarum 'pikeun ngabentuk kakuatan nu tangtu duanana dina arah vertikal sarta cross.Kalayan pelumasan otomatis-sirkulasi, waktos konvérsi frékuénsi anu misah ngatur motor drive, tilu jinis mesin ieu: pre-needling, upstroke sareng down-stroke.
2. Applicatble kana produksi fabrics nonwoven umum kayaning geotextile, jarum ditinju nonwovens, aspal ngarasa, substrat, jsb.

Prinsip gawé

motor ngajalankeun balok plat jarum luhur jeung ka handap ngaliwatan spindle nu, mékanisme saendeng, rod pituduh, jsb;Bolong katun dikuatkeun ku sababaraha kali tusukan serat bolong ku jarum.

Parameter Téknis

lebar gawé 2000-7000mm
Frékuénsi desain Nepi ka 600 kali/menit, tenun pra-jarum kira-kira 450 kali/menit
Rentang desain 40-60mm
Laju garis desain 0-15m / mnt
Dénsitas penanaman jarum ngeunaan 3500-4500 potongan / m
Total kakuatan 19,7-32,5KW

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk