Tentang Kami

MISI & VISI

Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co,.Ltd. mangrupikeun perusahaan manufaktur mesin tékstil profésional, produk utama nyaéta garis produksi rumah kaca, jalur produksi geotextile, garis produksi serat gelas, belasan jalur produksi sapertos garis produksi katun henteu-glued sareng langkung ti 20 jinis. alat-alat mandiri kayaning opener, lapper, mesin carding, mesin jarum-punching na oven, ogé kami nyadiakeun patali mesin quilt, mesin katun médis sarta mesin spinning, Sakur panalungtikan mesin tékstil atawa harga anu warmly wilujeng sumping.

Profil Perusahaan

Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co,.Ltd Kalawan leuwih ti 32 taun pangalaman produksi kumpulan bakat outsanding, tinggi-Swiss ngolah parabot pangalaman euyeub di assembly sarta téhnologi alus teuing jeung produk jasa-kelas munggaran dihasilkeun di imah jeung di mancanagara.

Pausahaan ieu lokasina di Qingdao ongkos jiaozhou Bay Tepi Kulon deukeut bandara, kuloneun port jeung jalur kareta api jeung tilu jalan tol, gigireun Jalan Propinsi 2004 pisan merenah pikeun warmly ngabagéakeun konsumén di imah jeung di mancanagara datang ka pituduh nu. usaha.

Unggal taun urang ngajual leuwih ti 100 susunan garis produksi jeung oven.Oven mangrupikeun produk munggaran perusahaan urang.Ieu bisa nyieun euweuh katun lem, katun lem, katun teuas, kasur kalapa, serat kaca dirasakeun, jeung sajabana, sagala jinis non-anyaman lawon oven bisa dihasilkeun, Jeung aslina tilu-lapisan katutup tipe non-lem katun oven, nu nempatan wewengkon leutik tur hemat energi.Henteu masalah naon jinis oven, para nasabah tiasa milih pemanasan listrik, pemanasan gas alam, pemanasan minyak, pemanasan pellet biologis atanapi pemanasan batubara dumasar kana kabutuhan masing-masing.

Pausahaan urang ogé ngahasilkeun sagala rupa mesin carding, kaasup spinning mesin carding, non-anyaman mesin carding, ukuran mini mesin carding, lebar maksimum bisa jadi 2,5 méter, minimum bisa 150mm, éta boga aplikasi lega, bisa muka tur kartu. katun, wol, serat kimiawi sarta sagala rupa serat husus, kayaning serat aramid, serat karbon, serat kaca, jeung sajabana, urang bisa ngahasilkeun nanaon nu mesin carding tékstil.

Kamampuhan Perusahaan

Kamampuhan Perusahaan (1)
Kamampuhan Perusahaan (6)
Kamampuhan Perusahaan (11)
Kamampuhan Perusahaan (2)
Kamampuhan Perusahaan (8)
Kamampuhan Perusahaan (12)
Kamampuhan Perusahaan (3)
Kamampuhan Perusahaan (9)
Kamampuhan Perusahaan (13)
Kamampuhan Perusahaan (5)
Kamampuhan Perusahaan (10)
Kamampuhan Perusahaan (14)
ngeunaan (1)
ngeunaan (1)
ngeunaan (2)
ngeunaan (3)

Konsumén Koperasi

Konsumén Koperasi