Lem disemprot Non Woven Line Fabric

Katerangan pondok:

MODÉL: HRPJ
Merk: HUA RUI

Garis ieu utamana ngahasilkeun lem elastis tinggi disemprot lawon katun jeung sutra lawon katun sarupa.Produk ieu loba dipaké dina pakean, parabot keur sare, jati, jsb .. Konsumén bisa milih max 7sets mesin carding, kuantitas badag tina mesin carding konsumén make, beuki kaluaran maranéhna bakal meunang.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

Pembuka Bale → Pra opener → Kotak blending → Pembuka halus → Mesin dahar → Mesin Carding → Cross lapper → Tilu lapisan oven → Kalender → Rolling

ava

Fitur

The drying oven (unggal taun urang dijual leuwih ti 100 sét garis produksi jeung oven, euweuh katun lem, katun lem, katun teuas, kasur kalapa, serat kaca dirasakeun, jeung sajabana, sarta tilu-lapisan tipe katutup aslina non-lem wadding katun wadding. oven, nu nempatan spasi leutik tapi boga kaluaran luhur tur hemat énergi)

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 2000mm-6000mm
2. Lebar lawon 2000mm-6000mm
3. GSM 100-2000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan Gumantung kana konfigurasi.
6. Métode pemanasan Listrik / Gas Alam
7. Sistim Colling Koléksi angin semi-tutup

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1200 Bale opener: parabot ieu dipaké pikeun seragam eupan tilu atawa kirang bahan baku nurutkeun rasio dieusian.Éta tiasa muka sagala jinis bahan baku, Sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahanna didamel tina stainless steel atanapi bahan polimér organik.

2. HRYKS-1500 Pra opener: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan pelat jarum, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

3. HRDC-1600 Blending kotak: Rupa-rupa serat anu blew kana alat ieu, serat bakal tumiba sabudeureun curtain datar, mangka curtain condong bakal meunang serat nurutkeun arah longitudinal sarta masihan deeply Pergaulan.

4. HRJKS-1500 Muka Rupa: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan kawat logam, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

5. HRMD-2000 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka sareng dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.dahar kuantitatif volumetric, kontrol photoelectric, adjustment gampang, akurat tur seragam dahar katun.

6. Mesin Carding HRSL-2000:

Mesinna cocog pikeun kartu serat kimia sareng serat campuran saatos dibuka pikeun disebarkeun merata jaringan serat sareng dianggo pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, kalawan kamampuhan carding kuat sarta produksi tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diprosés sacara kualitatif sareng mesin precision.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller feed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng handap, kontrol frékuénsi, transmisi mandiri, sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm mandiri.

7. HRPW Palang lapper: Pigura dijieunna tina pelat baja 6mm ku bending, sarta motor santunan ditambahkeun antara curtains bolong pikeun ngurangan drafting tina bolong serat.The commutation reciprocating ieu dikawasa ku konversi frékuénsi, nu boga gaya dampak leutik, otomatis bisa panyangga tur saimbang commutation nu, sarta dilengkepan kontrol speed multi-tahap.The curtain handap bisa disaluyukeun pikeun ngangkat, supados net katun bisa merata tumpuk dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun gram pikeun prosés salajengna.Tirai condong, langsir datar sareng langsir datar karanjang nganggo langsir kulit kualitas luhur kelas luhur, sareng langsir handap sareng langsir cingcin mangrupikeun langsir kai.

8. HRHF Oven: Panas serat sarta nyieun bentuk kuat lawon final.Tilu lapisan Teflon net, pemanasan ku listrik atawa gas alam, 6 saluran hawa, 6 burners gas, tank semprot dijieun ku stainless steel.

9. HRTG Calender: Panas dua sisi permukaan lawon nonwoven, sarta nyieun beungeut lawon geulis.Saatos scalding, beungeut lawon lemes jeung fluff lemes jeung caang, nu comparable kana lawon serat sato alam.

10. HRCJ motong na Rolling mesin:

Mesin ieu dianggo pikeun garis produksi non-anyaman, pikeun ngahasilkeun kana lebar sareng panjang anu diperyogikeun pikeun bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami