Jalur Produksi Karpét Non Woven

Katerangan pondok:

MODÉL: HRZC
Merk: HUARUI JIAHE

Garis ieu dianggo pikeun karpét sakali-waktos, karpét tina garis ieu ngagaduhan seueur kauntungan: Élastisitas anu hadé, résistansi kokotor, henteu sieun stepping, henteu luntur, henteu deformasi.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

Pembuka Bale → Pra opener → Kotak blending → Pembuka halus → Mesin dahar → Mesin Carding → Cross lapper → Jarum tenun (Pre, Down, Up) → Calender → Rolling

Bahan baku: serat viscose, serat lebur low, serat pokok poliéster, serat katun daur ulang runtah jeung sajabana

1661932531918909

Tujuan produksi

Garis ieu dianggo pikeun karpét sakali-waktos, karpét tina garis ieu ngagaduhan seueur kauntungan: Élastisitas anu hadé, résistansi kokotor, henteu sieun stepping, henteu luntur, henteu deformasi.Khususna, éta gaduh kamampuan pikeun nyimpen lebu.Nalika lebu ragrag kana karpét, lebu bakal macét ku karpét.Ku alatan éta, éta bisa purify hawa indoor na beautify lingkungan indoor.Karpét ngagaduhan ciri tékstur lemes, rarasaan suku anu nyaman sareng panggunaan anu aman.

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 2000mm-7500mm
2. Lebar lawon 1500mm-7000mm
3. GSM 80-1000g / ㎡
4. Kamampuh 200-800 kg/jam
5. Kakuatan 120-250kw

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1200 Bale opener: parabot ieu dipaké pikeun seragam eupan tilu atawa kirang bahan baku nurutkeun rasio dieusian.Éta tiasa muka sagala jinis bahan baku, Sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahanna didamel tina stainless steel atanapi bahan polimér organik.

2. HRYKS-1500 Pra opener: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan pelat jarum, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

3. HRDC-1600 Blending kotak: Rupa-rupa serat anu blew kana alat ieu, serat bakal tumiba sabudeureun curtain datar, mangka curtain condong bakal meunang serat nurutkeun arah longitudinal sarta masihan deeply Pergaulan.

4. HRJKS-1500 Muka Rupa: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan kawat logam, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

5. HRMD-2500 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka sareng dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.dahar kuantitatif volumetric, kontrol photoelectric, adjustment gampang, akurat tur seragam dahar katun.

6. Mesin Carding HRSL-2500:

Mesinna cocog pikeun kartu serat kimia sareng serat campuran saatos dibuka pikeun disebarkeun merata jaringan serat sareng dianggo pikeun prosés salajengna.mesin adopts ganda-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, kalawan kamampuhan carding kuat sarta produksi tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diprosés sacara kualitatif sareng mesin precision.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller feed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng handap, kontrol frékuénsi, transmisi mandiri, sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm mandiri.

7. HRPW-2700/7500 Cross lapper: Pigura dijieunna tina pelat baja 6mm ku bending, sarta motor santunan ditambahkeun antara curtains bolong pikeun ngurangan drafting tina bolong serat.The commutation reciprocating ieu dikawasa ku konversi frékuénsi, nu boga gaya dampak leutik, otomatis bisa panyangga tur saimbang commutation nu, sarta dilengkepan kontrol speed multi-tahap.The curtain handap bisa disaluyukeun pikeun ngangkat, supados net katun bisa merata tumpuk dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun gram pikeun prosés salajengna.Tirai condong, langsir datar sareng langsir datar karanjang nganggo langsir kulit kualitas luhur kelas luhur, sareng langsir handap sareng langsir cingcin mangrupikeun langsir kai.

8. HRZC-Jarum Loom: Struktur baja tipe anyar, beam movable dijieunna tina alloy aluminium, beam jarum ranjang jeung aci utama anu tunduk kana tempering na tempering pikeun perlakuan kualitatif, stripping piring jeung ranjang beam jarum anu diangkat sarta lowered ku gear box cacing. pikeun mempermudah adjustment tina jero jarum, plat jarum ieu dikawasa ku tekanan hawa, komputer distribusi jarum kontrol numeris, asup jeung kaluar roller, katun stripping piring jeung katun ngarojong plat anu Chrome plated, sarta rod nyambungkeun diolah jeung dibentuk ku beusi pangleuleusna ti keur pelesir.Aci pituduh ieu ngajalin kalawan 45 # baja tur diolah ku perlakuan panas.

9. HRTG Calender: Panas dua sisi permukaan lawon nonwoven, sarta nyieun beungeut lawon geulis.

10. HRCJ motong na Rolling mesin:

Mesin ieu dianggo pikeun garis produksi non-anyaman, pikeun ngahasilkeun kana lebar sareng panjang anu diperyogikeun pikeun bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami