Nonwoven Serat Kaca High Speed ​​Carding Mesin Jarum ditinju lawon

Katerangan pondok:

MODÉL: HRSL
Merk: HUARUI JIAHE

Mesin ieu kalebet silinder ganda, doffer ganda, opat roller gangguan sareng stripping wéb.


Rincian produk

Tag produk

Paké

Mesin ieu kalebet silinder ganda, doffer ganda, opat gulungan jogger sareng stripping wéb.Sateuacan machining precision, sadaya rollers dina mesin ngalaman udar jeung perlakuan kualitas.Piring témbok dijieunna tina beusi tuang.Anggo kawat kartu kualitas luhur, anu gaduh kaunggulan kamampuan carding anu kuat sareng kaluaran anu luhur.

svab

Fitur

Urang ngahasilkeun sagala jinis mesin carding non anyaman kawas tunggal silinder ganda doffer mesin carding, ganda silinder ganda doffer mesin carding, ganda silinder speed tinggi mesin carding, serat kaca serat karbon mesin carding husus jeung saterusna.Lebar gawé tina mesin carding non anyaman urang bisa ngaropéa tina 0.3M nepi ka 3.6M, sarta kaluaran mesin tunggal nyaeta ti 5kg mun 1000kg.

mesin carding non anyaman kami bisa nyadiakeun otomatis-leveller sangkan web katun dihasilkeun leuwih seragam sarta mastikeun kualitas produk;

Diaméter roller tina mesin carding nonwoven urang bisa ngaropéa pikeun nyocogkeun jenis serat béda jeung panjang, cocog pikeun rupa-rupa spinning sarta aplikasi.

Prinsip gawé

alat-alat ieu deeply kabuka sarta serat kartu kana kaayaan tunggal ku kawat kartu na cocog laju unggal roll.At dina waktos anu sareng, deeply lebu beresih jeung nyieun malah katun web.

Spésifikasi

(1) lebar gawé 1550/1850/2000/2300/2500mm
(2) Kapasitas 100-600kg / h, gumantung kana jinis serat
(3) diaméterna silinder Φ1230 mm
(4) Diaméter silinder dada φ850 mm
(5) Roll mindahkeun Φ495 mm
(6) Nepi diaméterna Doffer Φ495 mm
(7) Handap Doffer diaméterna Φ635 mm
(6) Diaméter roller dahar Φ82
(7) Diaméterna roller Gawé Φ177 mm
(8) Stripping roller diaméterna Φ122 mm
(9) Linker-di diaméterna Φ295 mm
(10) Diaméter stripping roller dipaké pikeun kaluaran web Φ168 mm
(11) Diaméter roller gangguan Φ295 mm
(12) Daya dipasang 27-50KW

Ciri mékanisme

(1) Pigura dina dua sisi anu dilas tina pelat baja kualitas luhur, sarta puseur dirojong ku baja kuat, jadi struktur pisan stabil.

(2) Pikeun mastikeun operasi aman tina mesin carding, roller feed dilengkepan detektor logam jeung alat timer eureun sabalikna.

(3) Pikeun betah pamakéan sarta perawatan, aya platform gawé dina dua sisi kartu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami