Nonwoven High Kelas Bale Opener kalawan Weighting otomatis

Katerangan pondok:

MODÉL: HRKB
Merk: HUARUI JIAHE

Pra muka serat baled kalawan rupa sasmita jeung eupan aranjeunna dina jumlah set up.Nalika sababaraha mesin dianggo babarengan, serat anu béda tiasa dicampur saimbang.


Rincian produk

Tag produk

Paké

Pra muka serat baled kalawan rupa sasmita jeung eupan aranjeunna dina jumlah set up.Nalika sababaraha mesin dianggo babarengan, serat anu béda tiasa dicampur saimbang.proporsi bisa otomatis dikawasa nurutkeun setélan, ku kituna serat béda bisa akurat proportioned tur merata dicampurkeun.

Pambuka Bale Kelas Tinggi (1)

Fitur

Pembuka bale timbangan otomatis ngagaduhan reputasi anu luhur di industri.The otomatis timbangan opener bale boga rupa-rupa aplikasi tur bisa adaptasi jeung sagala rupa garis produksi non-anyaman, spinning garis produksi, jsb.

Sababaraha pembuka bale timbangan otomatis ngabentuk unit, anu tiasa sacara akurat angkatan sareng nyampur rupa-rupa bahan baku dumasar kana rasio anu ditangtukeun, sareng ngahasilkeun rupa-rupa produk anu nyumponan kabutuhan palanggan.

mesin ieu adopts opat sensor timbangan pikeun timbangan tepat, ngaliwatan itungan PLC, dahar, retrieving na muterna, jsb, adopts adjustment konversi frékuénsi pikeun ngadalikeun beurat serat pakait, sarta akurat weighs na mixes rupa bahan baku.

Prinsip gawé

Posisi kaluaran unggal opener bale dipasang sistem timbangan éléktronik, sarta dahar tina timbangan Hopper ieu dikawasa ku converter frékuénsi, ku kituna unggal mesin timbangan akurat;

Nalika sababaraha openers bale berpungsi, diatur nurutkeun babandingan.Sanggeus unggal opener bale ménta beurat pakait bahan baku nurutkeun parentah, serat bakal sakaligus turun onto sabuk conveying nu dipaké pikeun prosés salajengna.

Spésifikasi

(1) lebar gawé: 1200mm, 1300mm, 1400mm, 1500mm, 1600mm
(2) Kapasitas ≤250kg/jam ≤350kg/jam ≤350kg/jam ≤400kg/jam ≤500kg/jam
(3) Kakuatan 3,75 kw

Ciri mékanisme

(1) Pigura dilas ku pelat baja kualitas luhur, sareng strukturna stabil.

(2) Pamakéan struktur timbangan éléktronik anyar ngaheéat tanaga gawé.

(3) Sadaya bagian transmisi ditangtayungan ku panutup pelindung.

(4) Bagian listrik dipasang kalayan panangtayungan kaleuleuwihan, panyalindungan overcurrent, panyalindungan sirkuit pondok sareng tombol eureun darurat.

(5) Tanda peringatan kedah diatur dina posisi anu diperyogikeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami