Mesin Carding Modél Anyar

Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co., Ltd. nyaéta pabrik profésional pikeun sababaraha jinis mesin carding non-anyaman.Mesin carding kami parantos nampi sertifikasi CE EU sareng dijual di sakumna dunya.
Urang ngahasilkeun silinder tunggal ganda doffer mesin carding, ganda silinder ganda doffer mesin carding, ganda silinder speed tinggi mesin carding, serat kaca serat karbon mesin carding husus jeung saterusna.Lebar gawé tina mesin carding non anyaman urang bisa ngaropéa tina 0.3M nepi ka 3.6M, sarta kaluaran mesin tunggal nyaeta ti 5kg mun 1000kg.
mesin carding non anyaman kami bisa nyadiakeun otomatis-leveller sangkan web katun dihasilkeun leuwih seragam sarta mastikeun kualitas produk;
Diaméter roller mesin carding non-anyaman urang bisa ngaropéa papanggih tipena béda sarta panjang serat, cocog pikeun rupa-rupa spinning sarta aplikasi.
mesin carding husus urang dikembangkeun ku sorangan jeung ayeuna boga pasar alus, éta bisa dianggo ogé pikeun serat karbon, serat cau, sarta serat kaca jeung saterusna, teu struktur sarua jeung mesin carding tradisional, éta adapts grup béda tina rollers leutik. teu badag silinder jeung doffer, éta diwangun ku ganda-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, struktur ieu miboga kamampuh carding kuat jeung produksi tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diprosés sacara kualitatif sareng mesin precision.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller feed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng handap, kontrol frékuénsi, transmisi mandiri, sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm mandiri.
Kami parantos ngajual seueur set di pasar Cina sareng ogé nagara-nagara sanés, sapertos India, Malaysia, Maroko
Kinerja kerja anu saé nampi sadaya pangakuan sareng kapuasan para nasabah.

mesin carding tipe anyar (1)
mesin carding tipe anyar (2)

waktos pos: Aug-01-2023