Serat Karbon dirasakeun Line Produksi

Katerangan pondok:

MODÉL: HRZC

Merk: HUARUI JIAHE

Produk serat karbon dirasakeun dicirikeun ku résistansi panas, résistansi asam, résistansi alkali, jsb. Ieu tiasa dianggo salaku bahan tahan seuneu


Rincian produk

Tag produk

Prosés

①.Prosés: Bale opener → Pre opener → Blending box → Fine opener → Feeding machine → Carding machine → Cross lapper → Jarum tenun (Pre, Down, Up) → Calender → Rolling

sdb

Tujuan produksi

Produk serat karbon dirasakeun dicirikeun ku résistansi panas, résistansi asam, résistansi alkali, jsb. Ieu tiasa dianggo salaku bahan tahan seuneu

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 3000mm
2. Lebar lawon 2400mm-2600mm
3. GSM 100-12000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan 110-220kw
6. Métode pemanasan Listrik / Gas alam / Minyak / Batubara
7. Sistim Colling Angin Colling + Cai Colling

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1200 Bale opener: parabot ieu dipaké pikeun seragam eupan tilu atawa kirang bahan baku dina proporsi dieusian.Rupa-rupa bahan baku bisa pre-dibuka, sarta bagian dina kontak jeung bahan dijieunna tina stainless steel atawa bahan polimér organik.

2. HRYKS-1500 Pra opener: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan pelat jarum, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

3. HRDC-1600 Blending kotak: tipena béda serat ditiup kana mesin, serat ragrag sabudeureun curtain datar, teras curtain slanting meunang serat dina arah longitudinal sarta mixes aranjeunna dina jero.

4. HRJKS-1500 muka Rupa: Bahan baku dibuka ku rollers kawat muka, conveyed ku fans na fed ku curtains kai atawa kulit.Feeder kapas dikawasa ku photoelectricity.Dahar adopts dua rollers alur jeung dua cinyusu.Unrolling diolah ku kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, saluran hawa geus ditutup pinuh pikeun ngurangan jumlah kali beberesih.

5. HRMD-2000 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka, dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.Volume dahar katun kuantitatif, kontrol photoelectric, gampang pikeun ngaluyukeun, akurat tur seragam dahar katun.

6. HRSL-2000 Carding mesin: mesin Ieu cocog pikeun combing serat kimiawi jeung serat blended sanggeus muka, supados jaringan serat ieu merata disebarkeun pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, ganda doffer ganda pabalatak (sagala rupa) roller conveying, ganda roller stripping, kapasitas carding kuat sarta kaluaran tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diolah sacara kualitatif, teras diolah sacara presisi.The runout radial kirang ti atawa sarua jeung 0.03mm.dua sét rollers feed, luhur jeung handap, dipasangkeun, kalawan kontrol speed konversi frékuénsi sarta transmisi bebas, sarta dilengkepan alat detecting logam kalawan timer stopping fungsi ngabalikeun alarm.

7. HRPW-2200/3000 Cross lapper: Pigura dijieunna tina 6mm plat baja bending, sarta motor santunan ditambahkeun antara curtains bolong pikeun ngurangan gambar tina bolong serat.Parobahan arah reciprocating dikawasa ku konversi frékuénsi, kalawan gaya dampak low, panyangga otomatis robah arah kasaimbangan, sarta pangaturan speed multi-tingkat.The curtain handap bisa disaluyukeun pikeun ngangkat sarta nurunkeun, ku kituna bolong katun ieu merata tumpuk dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun pikeun prosés salajengna.The slanting curtain, curtain datar tur curtain datar trolley dijieunna tina high-grade na curtain kulit kualitas luhur, sedengkeun curtain handap sarta curtain curtain dijieunna tina curtain kai.

8. HRHF-3000 Oven: Panas serat sarta masihan lawon final bentukna teguh.

9. HRCJ-3000 motong na Rolling mesin: mesin ieu dipaké dina garis produksi non-anyaman pikeun ngolah produk kana lebar diperlukeun tur panjang pikeun prosés bungkusan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami