Warta

  • Modél anyar Lapper nangtung

    Modél anyar Lapper nangtung

    Lapper nangtung anu diproduksi ku Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co., Ltd. ngagaduhan reputasi anu luhur di industri.The Lapper nangtung dipaké dina fabrics non-anyaman boga rupa-rupa aplikasi, sarta bisa diadaptasi kana: kualitas luhur kasur, jati outdoor, Old man & Kinder-...
    Maca deui
  • Mesin Carding Modél Anyar

    Mesin Carding Modél Anyar

    Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co., Ltd. nyaéta pabrik profésional pikeun sababaraha jinis mesin carding non-anyaman.Mesin carding kami parantos nampi sertifikasi CE EU sareng dijual di sakumna dunya.Urang ngahasilkeun silinder tunggal ganda doffer mesin carding, dou ...
    Maca deui
  • Sertifikasi ATUFS di India

    Sertifikasi ATUFS di India

    Sakumaha urang terang India mangrupikeun produsén tékstil sareng pakean kadua panggedéna di dunya.Hatur nuhun kana seueur kawijakan anu nguntungkeun anu disayogikeun ku pamaréntah India, industri fashion India berkembang.Pamaréntah India parantos ngaluncurkeun sababaraha program, kawijakan sareng inisiatif, kalebet p...
    Maca deui