Jalur Produksi Substrat Kulit

Katerangan pondok:

MODEL HRZC
Merk HUARUI JIAHE

Garis ieu dianggo pikeun lawon dasar kulit.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

mesin ixing → Kotak blending → Pembuka rupa → Mesin dahar → Mesin Carding → Cross lapper → Jarum tenun (9 sét jarum punching) → Kalender → Rolling

Jalur Produksi Substrat Kulit (1)

Tujuan produksi

Garis ieu dianggo pikeun lawon dasar kulit.

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 4200 mm
2. Lebar lawon 3600mm-3800mm
3. GSM 100-1000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan 250kw

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1800 Tilu rollers Pergaulan mesin: The serat béda disimpen proporsional dina sabuk infeed jeung beurat dipintonkeun dina mesin, nu boga tilu rollers lawang internal pikeun pre-muka serat dicampur.

2. HRDC-1600 Blending kotak: tipena béda serat ditiup kana mesin, serat ragrag sabudeureun curtain datar, teras curtain sloping nyokot serat dina arah longitudinal sarta mixes aranjeunna dina jero.

3. HRJKS-1500 muka Rupa: Bahan baku dibuka ku rollers kawat muka, diangkut ku fans na fed ku curtains kai atawa kulit.Feeder katun dikawasa ku sénsor fotoéléktrik.Dahar dilakukeun ku dua rollers grooved sareng dua cinyusu.Unwinding dipigawé ku kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, saluran hawa sagemblengna ditutup pikeun ngurangan jumlah kali beberesih.

4. HRMD-2500 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka, dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.Volume-kuantitas feed katun, kontrol photoelectric, gampang pikeun ngaluyukeun, feed katun akurat tur seragam.

5. HRSL-2500 Carding mesin: mesin Ieu cocog pikeun combing serat jieunan manusa sarta blended sanggeus muka supados jaringan serat ieu merata disebarkeun pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, doffer ganda, ganda angkutan roller rupa-rupa, ganda roller stripping, kapasitas carding kuat sarta kaluaran tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng kualitas mesin, teras mesin precision.The radial run-out kurang atawa sarua jeung 0,03 mm.Dua sét rollers feed, luhur jeung handap, dipasangkeun, kalawan kontrol speed converter frékuénsi sarta transmisi bebas, sarta dilengkepan alat deteksi logam kalawan timer stopping fungsi ngabalikeun alarm.

6. HRPW-4200 Cross lapper: Pigura dijieunna tina 6mm pelat baja ngagulung jeung motor santunan anu dipasangan antara curtains lawon pikeun ngurangan gaya narik lawon.Parobahan arah reciprocating ieu dikawasa ku konversi frékuénsi, kalawan gaya dampak low, panyangga otomatis robah arah kasaimbangan, sarta kontrol speed multi-tingkat.The curtain handap bisa diangkat tur lowered supados lawon katun tumpuk merata dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun pikeun prosés salajengna.curtain condong, curtain datar tur curtain datar trolley dijieunna tina kualitas luhur sarta curtain kulit awét, sedengkeun curtain handap sarta curtain ring dijieunna tina curtain kai.

7. HRHF-4200 Mesin Punching Jarum (9set): Struktur baja anyar, balok movable dijieunna tina alloy aluminium, beam ranjang jarum jeung spindle nu quenched na tempered, stripping piring jeung ranjang beam jarum anu diangkat jeung lowered ku cacing. gear pikeun gampang adjustment tina jero jarum, plat jarum ieu dikawasa ku tekanan pneumatic, sebaran jarum CNC, inlet na outlet rollers, stripping plat jeung katun Usuk anu Chrome plated, rod nyambungkeun ieu machined sarta dibentuk tina beusi matak nodular.Aci pituduh ieu ngajalin tina 45 # baja jeung panas diperlakukeun.

8. HRTG Calender: fleece dipanaskeun dina dua sisi pikeun nyieun beungeut lawon geulis.Sanggeus ironing, beungeut lawon lemes jeung tumpukan lemes jeung ngagurilap, comparable jeung lawon serat sato alam.

9. HRCJ-4000 motong na Rolling mesin: mesin ieu dipaké dina garis produksi nonwoven pikeun motong produk kana lebar diperlukeun tur panjang pikeun bungkusan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami