Lem disemprot Non Woven Line Fabric

Katerangan pondok:

MODÉL: HRHF-2500
Merk: HUA RUI

Kain tina garis ieu bakal dianggo pikeun ranjang, jati pakean, pangisi kelas luhur sofa sareng saterasna.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

Pembuka Bale → Pra opener → Kotak blending → Pembuka halus → Mesin dahar → Mesin Carding → Cross lapper → Oven → Sistem cooling → Motong

fbdf

Tujuan produksi

Thermal beungkeutan garis produksi lumaku pikeun ngahasilkeun rupa-rupa produk kawas kasur, wadding, bahan insulasi, dirasakeun kandel jeung sajabana Sababaraha serat low ngalembereh kawas pepet atawa PP dicampurkeun salaku map, bisa dipaké pikeun parabot keur sare, parabotan pakéan, sofa high- pangeusi kelas jeung sajabana.

Fitur Oven

Urang ngahasilkeun rupa-rupa jenis husus non-anyaman fabrics oven dipaké pikeun nyieun katun teuas , katun lem bébas, kalapa & hemp serat, mobil katun soundproof jeung katun semprot-glued, jsb Lebar gawé bisa ngaropéa tina 1 méter nepi ka 9 méter, sareng Kaluaran tiasa tina 100kg dugi ka 1000kg.

Oven ieu dilengkepan pemanasan 9 méter sareng cooling 2 méter.Éta tiasa disaluyukeun.saluran hawa internal adopts niupan luhur jeung nyeuseup handap & niupan handap, nyeuseup luhur & niupan sabalikna.Saluran hawa luhur tiasa diangkat sareng diturunkeun sacara listrik, anu ngahasilkeun katun keras kalayan karasa seragam sareng ketebalan, mastikeun kualitas produk.

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 3000mm
2. Lebar lawon 2400mm-2600mm
3. GSM 100-12000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan 110-220kw
6. Métode pemanasan Listrik / Gas alam / Minyak / Batubara
7. Sistim Colling Angin Colling + Cai Colling

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1200 Bale opener: parabot ieu dipaké pikeun seragam eupan tilu atawa kirang bahan baku nurutkeun rasio dieusian.Éta tiasa muka sagala jinis bahan baku, Sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahanna didamel tina stainless steel atanapi bahan polimér organik.

2. HRYKS-1500 Pra opener: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan pelat jarum, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

3. HRDC-1600 Blending kotak: Rupa-rupa serat anu blew kana alat ieu, serat bakal tumiba sabudeureun curtain datar, mangka curtain condong bakal meunang serat nurutkeun arah longitudinal sarta masihan deeply Pergaulan.

4. HRJKS-1500 Muka Rupa: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan kawat logam, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

5. HRMD-2000 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka sareng dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.dahar kuantitatif volumetric, kontrol photoelectric, adjustment gampang, akurat tur seragam dahar katun.

6. Mesin Carding HRSL-2000:

Mesinna cocog pikeun kartu serat kimia sareng serat campuran saatos dibuka pikeun disebarkeun merata jaringan serat sareng dianggo pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, kalawan kamampuhan carding kuat sarta produksi tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diprosés sacara kualitatif sareng mesin precision.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller feed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng handap, kontrol frékuénsi, transmisi mandiri, sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm mandiri.

7. HRPW-2200/3000 Cross lapper: Pigura dijieunna tina pelat baja 6mm ku bending, sarta motor santunan ditambahkeun antara curtains bolong pikeun ngurangan drafting tina bolong serat.The commutation reciprocating ieu dikawasa ku konversi frékuénsi, nu boga gaya dampak leutik, otomatis bisa panyangga tur saimbang commutation nu, sarta dilengkepan kontrol speed multi-tahap.The curtain handap bisa disaluyukeun pikeun ngangkat, supados net katun bisa merata tumpuk dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun gram pikeun prosés salajengna.Tirai condong, langsir datar sareng langsir datar karanjang nganggo langsir kulit kualitas luhur kelas luhur, sareng langsir handap sareng langsir cingcin mangrupikeun langsir kai.

8. HRHF-3000 Oven: Panas serat sarta nyieun bentuk kuat lawon final.

9. HRCJ-3000 motong na Rolling mesin:

Mesin ieu dianggo pikeun garis produksi non-anyaman, pikeun ngahasilkeun kana lebar sareng panjang anu diperyogikeun pikeun bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami