Jalur Produksi Karpét Utama Otomotif

Katerangan pondok:

MODÉL: HRZC

Merk: HUARUI JIAHE

Garis ieu dianggo pikeun lawon dasar karpét otomotif.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

Mesin Pergaulan → Kotak Blending → Pembuka Rupa → Mesin Dahar

→ Mesin Carding → Cross lapper → Jarum tenun (Pre, Down, Up, Up) → Rolling

acav

Tujuan produksi

mesin punching jarum Ieu bisa dipaké pikeun nyieun ngarasa jeung produk non-anyaman lianna - eta bisa dipaké pikeun nyieun: interior otomotif, pangropéa jalan ngarasa, karpét kayaning paméran.eta bisa diolah salajengna ku mesin Tonjolan (EVA, LDPE), mesin stenter, sarta mesin velor pikeun pembuatan produk kelas tinggi

 

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 4200 mm
2. Lebar lawon 3600mm-3800mm
3. GSM 100-1000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan 120-250kw

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1800 Tilu rollers Pergaulan mesin: Nempatkeun sagala jinis serat dina sabuk input nurutkeun proporsi, beurat bakal dipintonkeun dina alat-alat, aya tilu rollers lawang jero tur bakal tos muka tur gaul serat.

2. HRDC-1600 Blending kotak: Rupa-rupa serat anu blew kana parabot ieu, serat bakal tumiba sabudeureun curtain datar, mangka curtain condong bakal meunang serat nurutkeun arah longitudinal sarta masihan deeply Pergaulan.

3. HRJKS-1500 muka Rupa: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan kawat logam, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

4. HRMD-2500 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka sareng dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.dahar kuantitatif volumetric, kontrol photoelectric, adjustment gampang, akurat tur seragam dahar katun.

5. Mesin Carding HRSL-2500:

Mesinna cocog pikeun kartu serat kimia sareng serat campuran saatos dibuka pikeun disebarkeun merata jaringan serat sareng dianggo pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, kalawan kamampuhan carding kuat sarta produksi tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diprosés sacara kualitatif sareng mesin precision.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller feed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng handap, kontrol frékuénsi, transmisi mandiri, sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm mandiri.

6. HRPW-4200 Cross lapper: Pigura dijieunna tina pelat baja 6mm ku bending, sarta motor santunan ditambahkeun antara curtains bolong pikeun ngurangan drafting tina bolong serat.The commutation reciprocating ieu dikawasa ku konversi frékuénsi, nu boga gaya dampak leutik, otomatis bisa panyangga tur saimbang commutation nu, sarta dilengkepan kontrol speed multi-tahap.The curtain handap bisa disaluyukeun pikeun ngangkat, supados net katun bisa merata tumpuk dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun gram pikeun prosés salajengna.Tirai condong, langsir datar sareng langsir datar karanjang nganggo langsir kulit kualitas luhur kelas luhur, sareng langsir handap sareng langsir cingcin mangrupikeun langsir kai.

7. HRHF-4200 Jarum Punching mesin: Struktur baja anyar, beam movable dijieunna tina alloy aluminium, beam jarum ranjang jeung aci utama anu qualitatively diolah ku quenching, tempering na tempering, stripping piring jeung ranjang beam jarum anu diangkat sarta lowered ku gear cacing. kotak pikeun mempermudah adjustment tina jero jarum, plat jarum ieu dikawasa ku tekanan hawa, sebaran jarum CNC, rollers asup jeung kaluar, stripping piring jeung katun ngarojong plat anu Chrome plated, sarta rod nyambungkeun diolah jeung dibentuk ku beusi pangleuleusna ti ductile.Aci pituduh ieu ngajalin kalawan 45 # baja tur diolah ku perlakuan panas.

8. HRCJ-4000 motong na Rolling mesin:

Mesin ieu dianggo pikeun garis produksi non-anyaman, pikeun ngahasilkeun kana lebar sareng panjang anu diperyogikeun pikeun bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami