Thermal Bond Non Woven Line lawon

Katerangan pondok:

MODEL: HRWJM
Merk: HUARUI JIAHE

Kain tina garis ieu bakal dianggo pikeun ranjang, jati pakean, pangisi kelas luhur sofa sareng saterasna.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

Pembuka Bale → Pra opener → Kotak blending → Pembuka halus → Mesin dahar → Mesin Carding → Cross lapper → Oven → Kalender → Rolling

cva (1)

Tujuan produksi

Non Woven Wadding Line Produksi

Garis produksi lawon wadding lemes serat poliéster anu dianggo ku oven beungkeut termal sareng GSM na tina gulungan lawon lemes 50-2000gsm.lawon ieu loba dipaké dina quilting interiors, waddings, garments, sarung linings, jaket usum linings.The lebar tiasa tina 1200-4200mm.The sakabeh kapasitas garis produksi nyaeta ti 150-350kgs dumasar kana serat béda jeung gsm béda nurutkeun sarat béda. .Bahan baku tina 1.2D-30Danier sareng panjangna tiasa 38-64mm.

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 2000mm-7200mm
2. Lebar lawon 1000mm-6800mm
3. GSM 100-2000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan 65-220kw
6. Métode pemanasan Listrik / Gas alam / Minyak / Batubara
7. Sistim Colling Koléksi angin semi-tutup

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1200 Bale opener: parabot ieu dipaké pikeun dahar seragam tilu atawa kirang bahan baku luyu jeung rasio dieusian.Éta tiasa pra-muka sadaya jinis bahan baku, sareng sadaya bagian anu aya hubunganana sareng bahanna didamel tina stainless steel atanapi bahan polimér organik.

2. HRYKS-1500 Pra opener: Bahan baku dibuka ku roller lawang kalayan pelat jarum.Éta diangkut ku kipas sareng disuap ku langsir kai atanapi kulit.Kontrol feed nyaéta ku cara maké photocell dina feeder kapas.Eupan téh ku cara maké dua rollers grooved jeung dua cinyusu.Roller bubuka sacara dinamis sareng saimbang statis.Saluran hawa conveying ditutup lengkep pikeun ngirangan waktos beberesih.

3. HRDC-1600 Blending kotak: Rupa-rupa serat anu ditiup kana parabot ieu, serat bakal tumiba sabudeureun curtain datar, mangka curtain condong bakal nampa serat nurutkeun arah longitudinal sarta masihan campur jero.

4. HRJKS-1500 bubuka rupa: Bahan baku dibuka ku cara maké roller lawang kalayan kawat logam, diangkut ku kipas sarta fed ku cara maké curtain kai atawa kulit.Feed dikawasa ku sensor photoelectric dina feeder katun.Dua grooved rollers na dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.Roller bubuka sacara dinamis sareng saimbang statis.Saluran hawa conveying ditutup lengkep pikeun ngirangan waktos beberesih.

5. HRMD-2000 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka sareng dicampur.Aranjeunna lajeng diolah jadi katun seragam pikeun prosés salajengna.Dahar kuantitatif volumetrik, kontrol photoelectric, gampang disaluyukeun, akurat sareng seragam nyoco katun.

6. HRSL-2000 mesin Carding: Mesin ieu cocog pikeun carding serat jieunan manusa sarta serat blended sanggeus muka supados jaringan serat ieu merata disebarkeun sarta dipaké pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, kalawan kamampuhan carding kuat sarta produksi tinggi.Kabéh silinder dina mesin nu dimodulasi sarta kualitas machined, lajeng precision machined.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller infeed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng dua handap, kontrol frekuensi, transmisi mandiri sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm timer eureun.

7. HRPW Cross lapper: A motor compensating dipasangan antara curtains lawon pikeun ngurangan draf lawon.Pigura dijieunna tina 6mm lambar baja ku bending.The commutation reciprocating ieu dikawasa ku konversi frékuénsi, nu boga gaya dampak low, otomatis bisa panyangga tur saimbang commutation nu, sarta dilengkepan kontrol speed multi-tahap.The curtain handap bisa disaluyukeun pikeun ngangkat supados net katun bisa tumpuk merata dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun pikeun prosés salajengna.The slanting curtain, curtain datar tur curtain datar karanjang ngagunakeun curtains kulit kualitas luhur, sarta curtain lanté sarta curtain ring anu curtains kai.

8. HRHF Ditutup Tilu Lapisan Oven: Panas serat sarta nyieun bentuk kuat lawon final.Oven jenis ieu ngagaduhan tilu lapisan, sareng ditutup, bakal ngirangan konsumsi gas sareng tiasa kéngingkeun lawon kualitas anu langkung saé.

9. HRTG Calender: Panas dua sisi permukaan lawon nonwoven, sarta nyieun beungeut lawon geulis.

10. HRCJ motong na Rolling mesin:

Mesin ieu dianggo pikeun garis produksi lawon non-anyaman pikeun ngahasilkeun produk dina lebar sareng panjang anu diperyogikeun pikeun bungkusan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami