Lem disemprot Non Woven Line Fabric

Katerangan pondok:

MODÉL: HRYZL
Merk: HUA RUI JIA HE

Lawon tina garis ieu bakal dianggo pikeun ranjang, sofa pangisi kelas luhur sareng saterasna.


Rincian produk

Tag produk

Prosés

Garis produksi ieu didamel tina serat korma kalapa sareng serat ramah lingkungan anu lebur rendah ngalangkungan beungkeutan penetrasi hawa panas suhu luhur sareng ngabentuk.Kasur kalapa anu dihasilkeun mibanda struktur tilu diménsi kalawan perméabilitas hawa alus sarta perméabilitas Uap.Prosés Nianhe henteu nambihan réagen kimiawi, ngaleungitkeun réaksi kimia, ngajamin nol formaldehida, nol lem, teu aya bau anu aneh, teu aya mildew, téknologi tulangan fisik ngajamin ti alam ka alam, nyumponan sarat perlindungan lingkungan nasional, sareng mangrupikeun bahan bantal inti idéal. pikeun jati upholstered alus teuing.

Prosés: Opat rollers mesin Pergaulan → Genep rollers mesin Pergaulan → Blending kotak → Rupa opener → Mesin dahar → Mesin Carding → Cross lapper → Oven → Sistim cooling → motong

svav (2)

Tujuan produksi

Opat rollers mesin Pergaulan → Genep rollers Pergaulan mesin → Blending kotak → Rupa opener → Mesin dahar → Mesin Carding → Cross lapper → Oven → Sistim cooling → motong

Spésifikasi

1. Lebar Gawé 3000mm
2. Lebar lawon 2600 mm
3. GSM 100-15000g / ㎡
4. Kamampuh 200-500 kg/jam
5. Kakuatan 110-220kw
6. Métode pemanasan Listrik / Gas alam / Minyak / Batubara
7. Sistim Colling Angin Colling + Cai Colling

Mesin dina garis ieu

1. HRKB-1800 Opat rollers Pergaulan mesin: Nempatkeun sagala jinis serat dina sabuk input nurutkeun proporsi, beurat bakal dipintonkeun dina alat-alat, aya opat rollers lawang jero tur bakal tos muka tur gaul serat.

2. HRYKS-1500 Genep gilinding mesin Pergaulan: Aya genep bubuka rollers jero, dipaké pikeun muka rupa jeung Pergaulan.

3. HRDC-1800 Blending kotak: Rupa-rupa serat anu blew kana parabot ieu, serat bakal tumiba sabudeureun curtain datar, mangka curtain condong bakal meunang serat nurutkeun arah longitudinal sarta masihan deeply Pergaulan.

4. HRJKS-1800 muka Rupa: Bahan baku dibuka ku roller muka kalayan kawat logam, diangkut ku kipas, sarta eupan ku curtain kai atawa curtain kulit.Daharna dikawasa ku photoelectric dina feeder katun.Dua rollers alur sarta dua cinyusu dipaké pikeun nyoco.The roll bubuka tunduk kana perlakuan kasaimbangan dinamis sarta statik, kalawan conveying saluran hawa, nu tos rengse ditutup keur ngurangan kali beberesih.

5. HRMD-2500 Mesin Dahar: Serat anu dibuka salajengna dibuka sareng dicampur sareng diolah janten katun seragam pikeun prosés salajengna.dahar kuantitatif volumetric, kontrol photoelectric, adjustment gampang, akurat tur seragam dahar katun.

6. Mesin Carding HRSL-2500:

Mesinna cocog pikeun kartu serat kimia sareng serat campuran saatos dibuka pikeun disebarkeun merata jaringan serat sareng dianggo pikeun prosés salajengna.mesin adopts single-silinder combing, ganda-doffer ganda-acak (clutter) pangiriman roller, ganda-roller stripping katun, kalawan kamampuhan carding kuat sarta produksi tinggi.Sadaya silinder mesin dimodulasi sareng diprosés sacara kualitatif sareng mesin precision.Runout radial kurang atawa sarua jeung 0.03mm.Roller feed dipasangkeun sareng dua kelompok luhur sareng handap, kontrol frékuénsi, transmisi mandiri, sareng dilengkepan alat deteksi logam, kalayan fungsi ngabalikeun alarm mandiri.

7. HRPW-2700/3000 Cross lapper: Pigura dijieunna tina pelat baja 6mm ku bending, sarta motor santunan ditambahkeun antara curtains bolong pikeun ngurangan drafting tina bolong serat.The commutation reciprocating ieu dikawasa ku konversi frékuénsi, nu boga gaya dampak leutik, otomatis bisa panyangga tur saimbang commutation nu, sarta dilengkepan kontrol speed multi-tahap.The curtain handap bisa disaluyukeun pikeun ngangkat, supados net katun bisa merata tumpuk dina curtain handap nurutkeun beurat Unit diperlukeun gram pikeun prosés salajengna.Tirai condong, langsir datar sareng langsir datar karanjang nganggo langsir kulit kualitas luhur kelas luhur, sareng langsir handap sareng langsir cingcin mangrupikeun langsir kai.

8. HRHF-3000 Oven: Panas serat sarta nyieun bentuk kuat lawon final.

9. HRLQ-3000 Sistim cooling: Angin cooling + cooling Cai.

10. HRCJ-3000 motong na Rolling mesin: mesin ieu dipaké pikeun garis produksi non-anyaman, mun produk kana lebar diperlukeun tur panjangna pikeun bungkusan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami