Ganda Silinder Double Doffer Carding Mesin

Katerangan pondok:

MODÉL: HRSSL-155/185/200/230/250
Merk: HUARUI JIAHE

Mesin ieu kalebet silinder ganda, doffer ganda, roller gangguan opat sareng stripping wéb.


Rincian produk

Tag produk

Paké

Mesin ieu kalebet silinder ganda, doffer ganda, opat roller gangguan sareng stripping wéb.Kabéh rollers tina mesin tunduk kana udar jeung perlakuan kualitatif saméméh processing precision.Papan témbok didamel tina beusi tuang.Paké kawat kartu kualitas luhur. Ieu boga kaunggulan kamampuh carding kuat sarta kaluaran tinggi.

csav (1)

Prinsip gawé

alat-alat ieu deeply kabuka sarta serat kartu kana kaayaan tunggal ku kawat kartu na cocog laju unggal roll.At dina waktos anu sareng, deeply lebu beresih jeung nyieun malah katun web.

Struktur mesin ieu opat nyoco rollers, silinder ganda na doffer ganda, nu cocog pikeun poliéster, polipropilén, serat daur ulang runtah jeung serat kimia lianna, kitu ogé carding na netting sababaraha serat alam (domba wol, serat alpaca jeung sajabana) .

Spésifikasi

(1) lebar gawé 1550/1850/2000/2300/2500mm
(2) Kapasitas 100-500kg / h, gumantung kana jinis serat
(3) diaméterna silinder Φ1230 mm
(4) diaméterna Doffer Φ495 mm
(5) Diaméter roller dahar Φ86
(6) Diaméterna roller Gawé Φ165 mm
(7) Stripping roller diaméterna Φ86 mm
(8) Linker-di diaméterna Φ295 mm
(9) Diaméter stripping roller dipaké pikeun kaluaran web Φ219 mm
(10) Diaméter roller gangguan Φ295 mm
(11) Kakuatan dipasang 20,7-32,7KW

Ciri mékanisme

(1) Pigura dina dua sisi dilas ku pelat baja kualitas luhur, sareng tengahna dirojong ku baja anu kuat, strukturna stabil.

(2) The nyoco roller ieu dilengkepan detektor logam jeung timer eureun alat sabalikna pikeun mastikeun operasi aman tina mesin carding.

(3) Aya platform gawe dina dua sisi tina mesin carding, nu leuwih merenah pikeun pamakéan sarta perawatan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami